image1 image2 image3 image4
Dags att sluta upp

Vinst senast mot Tingsryd, nu väntar fem extremt viktiga matcher för klubbens existens. De viktigaste på länge. Varav 4 hemmamatcher och en borta mot SSK (buss någon?) Nu är det dags att vi alla sluter upp till läktaren och verkligen gör oss hörda. Spelarna kämpar på isen så klart som fan vi ska kämpa på läktarna med. Jag tror vi alla kan enas om att det varit allt för tyst i hallen de senaste omgångarna. Dags att bunta ihop oss och sjunga vårt älskade lag till så många poäng som
möjligt. Vi kan göra skillnad! Dra er emot mitten på ståplats, klappa och sjung. Ta med en kompis och gör allt i er makt för att säkra det nya kontraktet. Vi har mer makt än ni kan tro, det kan vara skillnad på vinst och förlust, tänk på alla de uddamålsförluster vi har. Kanske kunde en sjätte utespelare gjort skillnaden i dessa tätt matcher?

Dyk bara inte upp och existera. Motivera er, visa passion och glöd. Visa att Almtuna fansen och Uppsala publiken älskar sitt Almtuna och sporten ishockey, visa alla politiker som försöka få död på sporten i stan. Vissa alla experter och domedagsprofeter. Vissa laget och framförallt oss själva att vi kan. Och att vi vill.

 

Mitt hjärta kommer alltid vara rött och vitt. Visst kommer dit även vara det?AIS, vi ger aldrig upp