image1 image2 image3 image4
Almtunas ekonomi & Framtid

 

Här följer ett öppet brev till Almtunas olika sektioner från Red Lions.

 

Hej Almtuna vänner!

 

Vi i Almtunas supporterklubb Red Lions styrelse har under lördagen kommit fram till att vi vill ge något tillbaka till den klubb vi älskar. Vi alla vet den hårda ekonomiska värld som klubben lever i med en ofta otillräcklig arena och begränsade ekonomiska resurser samt en kommun som inte ställer upp för att hjälpa Almtuna med siktet att kunna bedriva en hockeyklubb i Uppsala på elit så väl bredd nivå. För alla ni hård arbetande duktiga människor inom förening, för klubbmärket och för Uppsala stad så vill vi alla vara med och bidra med denna fantastiska insamling som bedrivs nu.

 

Därför har vi i styrelsen beslutat att överskottet som vi tjänat in med medlemsavgifter, arrangerande av puckkastning under A-lags matcherna osv ska gå till klubben i allas vårt hjärta. A-laget, damlaget, J-20 laget & J-18 laget alla ska få en del av kakan då alla är en del utav föreningen med många duktiga ledare och spelare. Vi bryr oss om er alla för ni är den del av Almtuna familjen.

 

Damlaget, J-20 och J-18 kommer vi skänka 3 000 kr till som är tänkt att gå direkt till lagkassan. En symbolisk summa som vi hoppas kan hjälpa er en liten bit på vägen att bedriva er fina verksamhet.

Lycka till i avslutning på era respektive serier, ni har alla gjort det bra. Kämpa på.

 

Tillsammans Kämpar Vi För Uppsala Stad!

Med vänliga hälsningar/  Red Lions Styrelse"

 

Vi kan alla göra skillnad, fortsätta stödja Almtuna på alla möjliga sätt. Gå på matcherna, handla i kiosken, har du företag? Sponsra Almtuna såväl stora som små bidra är välkomna här.

Bjud på de signerade matchbilderna på Almtunas a-lags trupp. Gör den lilla skillnad NI kan så kommer vi långt.

http://www.uppsalaieliten.se/

http://almtunaspelaren.se/

 

Vi följer vårt röda lag...